otrdiena, 2011. gada 5. aprīlis

Aiga, arhitekte

"Man patīk viss, kas saistīts ar velosipēdiem un mūziku. Dziedu korī, mācos spēlēt ģitāru un rakstu mūziku citamuzika.lv. 
Ar šo riteni braucu jau ceturto sezonu un braucu arī ziemas sausajā un saulainajā periodā. Ja pareizi apģērbjos, braucu arī, kad līst un pūš vējš. Labāk cīnos ar vēju uz Vanšu tilta, nekā sēžu sabiedriskajā transportā. Pēc garastāvokļa izvēlos braucot vilkt kedas vai papēžu kurpes.
Šis melnais skaistulis ir sešdesmito gadu itāļu ritenis "Vicini", ko ieguvu bartera darījumā Kalnciema kvartālā. Iepriekšējais saimnieks to bija iegādājies Ērenpreisa darbnīcā. Pati piedalījos sava velosipēda restaurācijā, zīmējot bronzas krāsas svitriņas uz rāmja. Tās bija orģinālajā apdarē. Uz ķēdes aizsarga uzliku šī laika zīmi - kaut ko no sevis.
Velosipēds pilnībā atbilst manam dzīves ritmam - darba dienās bieži jābrauc uz būvniecības objektiem, vakaros jāpagūst uz kora mēģinājumiem, nedēļas nogalēs - pie draugiem uz ballītēm. Brīvdienās aizlaižu arī uz tirgu.
Ar savu riteni esmu izbraukājusi visu Rīgu krustām šķērsām, piedalījusies Siguldas Vienības braucienā, Kuldīgas pilsētas svētkos un Tvīda braucienos Liepājā un Rīgā. Tā kā esmu Latvijas Veclaiku Divriteņu kluba biedrs, jau gatavojos pavasara Tvīda braucienam, kas notiks 7. maijā Rīgā. Visi velo draugi - laipni aicināti piedalīties!"

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru