ceturtdiena, 2011. gada 5. maijs

Artūrs, fotogrāfs, 26

"Sākotnēji nebiju plānojis pirkt šāda tipa velosipēdu. Vairāk biju noskaņojies iegādāties kādu no Holandes pilsētas velo. Ieejot veikalā un ieraugot šo, bij tāds kā klikšķis - ir īstais!
Manuprāt, velosipēdistiem vairāk jārēķinās ar citiem cilvēkiem - autovadītājiem, gājējiem un citiem velosipēdistiem. Daudzi no negadījumiem notiek tieši pašu velo braucēju neuzmanības dēļ. Jāsaprot, ka autovadītājs vai gājējs var vienkārši nepamanīt tevi. Velosipēdistu savstarpējā braukšanas kultūra ir laba, bet, tāpat kā auto satiksmē, ir nekaunīgie, pārgalvīgie, pieklājīgie vai lēnīgie.
Sevi pieskaitu ātrajiem un pat nedaudz pārgalvīgajiem braucējiem. Pārvietojos gan pa ietvi, gan brauktuvi - atkarīgs no situācijas. Iespēja izbaudīt braucienu un ainavas pa ceļam, ir viens no lielākajiem šādas pārvietošanās plusiem. Svarīgs ir arī ātrums.
Šo velosipēdu neriskēju atstāt bez uzraudzības, pat ne pieslēgtu. Reizēm tā daru ar otru velosipēdu, kurš ir pēc skata vienkāršāks un mazāk pievērš uzmanību. Nesen kāds zaglis, nebaidoties no drošības kamerām un apkārtējiem cilvēkiem jau bija ķēries pie mana otra velo, bet procesu iztraucēja kāda kundzīte, kura sāka kliegt."

7 komentāri:

  1. wow.. kas par bildi!!!

    AtbildētDzēst
  2. Jaaa, nekada parsteiguma par puisa profesiju! :)

    AtbildētDzēst
  3. Nekāda pārsteiguma par plaģiātismu bildes idejā :)))))))))))))))))))

    AtbildētDzēst
  4. Šādu ideju vēl nebiju redzējusi velo bildei un tāpēc ļoti patīk! Un šausmīgi smuki zaļā zāle ar zilajām drēbēm saskan!

    AtbildētDzēst
  5. Galvenais, ka ļoti skaisti! Super!

    AtbildētDzēst
  6. Zane ļoti labi pastrādājusi! Man patīk! :)

    AtbildētDzēst