trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Renārs, frizieris, 27

"Man ir divi velosipēdi no kuriem viens ir vairāk piemērots sortiskākai braukšanai un šis - mierīgākiem izbraucieniem pa pilsētu, piemēram dodoties uz darbu.
Braucot pa pilsētu var arī atpūsties ar draugiem vai doties Geo Caching medībās. Reizēm atpūtas braucieni ieilgst līdz pat četriem rītā. Domāju, ka vasarā sanāk nobraukt pat 50 km dienā. Šāds pārvietošanās veids viennozīmīgi ir brīvība.
Šo velo iegādājos ar paziņu starpniecību. Pirms tam tas piederējis kādam Latvijā dzīvojošam anglijas pilsonim. No pirmā saimnieka saglabājusies zilā zīmītes uz aizmugurējā dubļu sarga. Meklējot internetā šādu velosipēdu, pagaidām, nav izdevies atrast dubultnieku.
Tuvākajā laikā domāju uzlabot šo braucamo, piemēram, pārkrāsot rāmi. Zvaniņš gan, vimaz pagaidām, tam nav nepieciešams - velo rada pietiekami lielu troksni, lai to pamanītu tuvojamies.
Velo stāvvietām neuzticos un nevienu velosipēdu bez uzraudzības neatstāju. Ja vien pilsētas ielas uzturētu labākā kārtībā, braukšana ar riteni būtu patīkamāka. Kopumā velo satiksmes kvalitāti vērtēju kā apmierinošu. Prieks redzēt, ka velosipēdistu skaits pieaug."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru